Prijavite se mailom i lozinkom koje koristite u Truckers App aplikaciji i nalog će odmah biti obrisan.
Vaš profil, objave, poruke, prijatelji i historija SOS poziva brišu se trajno. Nema načina da se vrate.
Ne možete se prijaviti? Pišite nam na office@truckers-app.com